Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Lätta ankar för nu är säsong sju av Sea of Thieves igång

Den nya uppdateringen låter sjörövarkaptener designa egna fartyg, lägger till ett nytt Plunder Pass och booty-levels...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har tagit lite längre tid än väntat, men nu är det äntligen här och den sjunde säsongen av Sea of Thieves har inletts. I och med detta får Rares piratäventyr nya uppdrag och betydligt bättre möjligheter för sjörövarkaptener att verkligen skapa en egen skuta.

Tack vare sistnämnda funktion kan spelarna köpa, namnge och dekorera sina egna fartyg i Sea of Thieves. Kaptenerna kan alltså döpa sina fartyg, ställa ut dekorativa prydnadssaker i sina rum, visa reliker som hittats i tidigare (och kommande) äventyr, jaga pirat- och fartygsmilstolpar och mycket mer. Du kan också välja dina mest anmärkningsvärda piratprestationer, vilka sedan visas i din loggbok som kan läsas av andra spelare och som också hjälper dig att hålla koll på ditt eget äventyrande.

Dessutom erbjuds nya äventyr under en begränsad tid, vilket börjar med A Hunter's Cry den 18 augusti. Ett nytt Plunder Pass finns också tillgängligt liksom 100 nya belönings-levlar och det första mysteriet (som presenterades i säsong sex). Kort sagt, ett bra tillfälle att sätta ihop en besättning och segla iväg på Rares digitala hav i Sea of Thieves igen.

Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content