Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fatal Fury

Nytt Fatal Fury-spel har fått grönt ljus

Det senaste spelet i serien lanserades för 23 år sedan till de då aktuella formaten Neo Geo och Dreamcast...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har skett många läckor under de senaste åren och hemligheter i spelbranschen är nästan lika sällsynta som enhörningar nuförtiden. Många människor har tröttnat på detta system, vilket också har lett till en uppsjö av självutnämnda insiders som läcker saker med olika noggrannhet (något du kan läsa mer om i denna artikel).

Detta har tack och lov lett till vissa förändringar, där spelindustrin rör sig mer mot filmernas värld, där det inte anses vara hemligheter att en viss rulle är under produktion. På senare tid har vi sett EA presentera ett spel som nya Skate redan innan det ens var under utveckling, Bethesda avslöja att nästa Fallout kommer efter nästa The Elder Scrolls, och nu försöker SNK sig på samma sak.

Under den årliga Evo fighting-turneringen under helgen berättade de att ett nytt spel i Fatal Fury-serien (känd som Garou i Japan) fått grönt ljus. Detta innebär att det förmodligen inte pågår någon utveckling ännu och att det ligger flera år fram i tiden - men vi vet åtminstone att det är på väg och att utvecklarna öppet kan söka personal till detta projekt, istället för att rykten ska avslöja det roliga.

Även om detta i princip är all information vi har finns det en teaser-trailer nedan som verkligen gör skäl för namnet teaser. Det senaste spelet i serien var för övrigt Garou: Mark of the Wolves från 1999, vilket kom till Neo Geo och Dreamcast samt senare även flera av de mest populära formaten som släppts sedan dess.

HQ

Fatal Fury

Relaterade texterLoading next content