Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: EA arbetar på ett Iron Man-spel

Nu har flera olika insiders avslöjat att ytterligare ett Marvel-spel håller på att produceras vid sidan av Black Panther...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Relativt nyligen lät diverse olika rapporter och läckor avslöja att EA arbetar på ett Black Panther-äventyr för en spelare. Nu säger en ny omgång rykten och rapporter från insiders att ett andra Marvel-spel med singleplayer-upplägg också är på gång, och den här gången är det Iron Man som står i fokus.

Detta började med att Jeff Grubb medverkade i Game Mess Mornings show och sade då att EA jobbar på "another Marvel game that is singleplayer", något som den vanligtvis pålitliga insidern Tom Henderson kommenterade med att säga "I've heard a few rumors that it's Iron Man but I never had anything concrete to fully report on".

Detta rykte har nu fått mer stöd av Shpeshal Nick från Xbox Era Podcast, som lägger till att han har hört samma sak, men på grund av att utvecklingen är "super, super, super early" just nu, och "so early that there's a chance that it doesn't happen", så är nyheter om spelet mycket svåra att bekräfta.

Om det här faktiskt är ett projekt som blir av kan EA:s och Biowares erfarenhet från Anthem kanske komma till nytta här, detta eftersom Iron Mans förmågor delar en stark likhet med vad som var möjligt i den titeln - även om Anthem såklart hade en mängd andra problem som istället hoppas de lärt sig från.

Rykte: EA arbetar på ett Iron Man-spel


Loading next content