Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter 6

Lyssna på Guiles musik från Street Fighter 6

Har Capcom lyckats överträffa sitt kanske mest klassiska Street Fighter-ledtema någonsin? Lyssna själv får du höra...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

MultiVersus släpptes nyligen som öppen beta, och därmed är förmodligen Street Fighter 6 det hetaste kommande fightingspelet just nu, vilket lanseras till PC, Playstation och Xbox nästa år. En av de bekräftade återkommande karaktärerna är Guile, som en gång debuterade i Street Fighter II med det kanske mest klassiska ledtemat av alla Capcoms fighters.

Men kommer Capcom att kunna leverera något lika ikoniskt till Street Fighter 6 när man slåss på Guiles bana? Tja, den saken kan du nu bedöma det själv eftersom Capcom publicerat banans soundtrack på Twitter, klicka bara nedan för att lyssna.

Vi tycker spontant att det inte riktigt levererar sett till personlighet då ingenting antyder att det är militärbiffen Guile det representerar (hade kunnat vara musiken till vilken karaktär som helst). Å andra sidan är det inte alls dåligt, vi tvivlar bara på att det någonsin kommer att kännas som klassisk musik. Vad tror och tycker du om den saken?

Street Fighter 6

Relaterade texter

Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Capcoms kämpar är tillbaka, på nytt redo att slå folk på käften. Den här gången väntar både ett uppdaterat spelsystem och en massiv singleplayer-del, vi har kollat in om det håller måttet...



Loading next content