Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40,000: Darktide har slutet Xbox-betatest den här veckan

Om du vill vara med och prova på det hårdkokta actionspelet nu på fredag, kan du pröva lyckan helt utan kostnad...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Warhammer 40,000: Darktide skulle ursprungligen släppas i september till både PC och Xbox Series S/X, och ska även ingå med Game Pass från och med dag ett. Men allteftersom tiden gick och vi inte fick några tecken på liv medan lanseringen närmade, sig började vi frukta att detta kanske inte skulle bli av, och så blev det. I slutet av förra månaden bekräftades att det försenas till den 30 november.

Men det gäller bara för PC-spelare. Xbox-spelare måste vänta ännu längre och får njuta av det brutala äventyret "kort därefter", vilket i värsta fall kan betyda att det inte ens kommer i år. Nåväl, lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att lira det till Xbox långt innan dess. Den här veckan för att vara mer exakt. Svenska utvecklaren Fatshark bekräftar på Twitter att de kommer att köra två slutna Xbox-betatester den 12 augusti.

Om detta låter intressant, surfa över hit och håll tummarna för att de väljer just dig.

Kommer du pröva lyckan och se om du kan få ett försprång med Warhammer 40,000: Darktide?

Warhammer 40,000: Darktide

Relaterade texterLoading next content