Svenska
Gamereactor
nyheter

Black Canary, Blue Beetle och Green Lantern är fortfarande på väg

Nu kommer ännu fler rapporter om kommande DC-satsningar som överlevt Warners nya inriktning, som lett till flera nedläggningar i år...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har skett en hel del blodsutgjutning hos Warner under senare tid när det gäller DC, detta för att höja den övergripande kvaliteten. Det här ledde till att filmen Batgirl ställdes in trots att den nästan var klar, och andra serier har också lagts ner såsom Strange Adventures.

Men inte alla projekt har drabbats. Nyligen rapporterade vi att de animerade serierna My Adventures with Superman och Harley Quinn faktiskt överlevt och kommer att fortsätta precis som planerat, och nu har fler positiva besked kring projekt som DC-communityt sett fram emot dykt upp.

Det visar sig att filmen Black Canary, en Birds of Prey-spinoff, inte påverkats av dessa beslut och en talesperson från Warner säger (via TVLine) att projektet går vidare. Filmen har Jurnee Smollett i huvudrollen som den titulära hjältinnan Dinah "Black Canary" Lance med ett manus skrivet av Misha Green.

Vi har också positiva nyheter angående Blue Beetle, vars protagonist spelas av Cobra Kai-stjärnan Xolo Maridueña. The Hollywood Reporter hävdar att inspelningen avslutades förra månaden och att den ska släppas som planerat på biograferna i augusti nästa år. Blue Beetle är enligt uppgift den första latinska DC-superhjälten som ska vara med i en spelfilm.

Slutligen finns det också goda nyheter när det gäller det massiva Green Lantern-projektet. Det är något som fansen verkligen sett fram emot och det känns väldigt passande att satsningen fortfarande har grönt ljus. Serien berättar historien om flera framstående medlemmar ur organisationen och den första säsongen sträcker sig över tio avsnitt. Jeremy Irvine (War Horse, Mamma Mia! Here We Go Again) har fått rollen som Alan Scott och Finn Wittrock (The Normal Heart, Noah, La La Land) spelar Guy Gardner. Andra Green Lantern-medlemmar såsom Jessica Cruz och Simon Baz kommer också vara med i filmen, men har inte blivit castade ännu.

Black Canary, Blue Beetle och Green Lantern är fortfarande på väg


Loading next content