Svenska
Gamereactor
nyheter
Splatoon 3

Splatoon 3 får gratis innehåll efter lanseringen samt "påkostat DLC"

Nintendo har just delat med sig av ganska precis allt vi behöver veta om deras väldigt färgglada multiplayerfest...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nintendos Direct-stream med fokus på Splatoon 3 var som väntat fullspäckad med ny information inför lanseringen nästa månad. Som en del av sändningen avslöjades att Splatoon 3 har tolv banor vid lanseringen, samt en rad nya föremål och vapen. Sistnämnda inkluderar Splatanas och Splatana Wiper, samt föremål som Tacticooler som låter dig fylla på färg, Wavebreaker som förstör alla som står på din färg och Reefslider, som bäst kan beskrivas som en åkbar bomb.

Splatoon 3

Vid sidan av detta visade Nintendo oss inställningsmöjligheterna och hur spelarna kommer kunna dekorera sina egna skåp med färger, klistermärken, vapen och mycket annat. Som om det inte vore nog läggs ett nytt kortbaserat spelläge till, kallat Tableturf Battle, där två spelare möter varandra i en variant på spelläget Turf War. Vi har fått veta att det kommer att finnas 150 kort att samla och att varje spelare kommer att få ett att starta med för att komma igång med sin Tableturf-resa.

Nintendo avslöjade också att det är tre nya Splatoon Amiibos på väg samt att Splatoon 3 får en ganska rejäl uppsättning nytt innehåll efter lanseringen. Detta kommer i två former: gratis uppdateringar men även "large scale paid DLC". Vi saknar fortfarande detaljer för det senare, men Nintendo säger "stay tuned" och vi förmodar att det betyder att vi får veta mer inom kort. Vi kan dock se fram emot fler banor, nya föremål och vapen var tredje månad samt spellägena X Battle och League Battle som läggs till kort efter premiären.

Splatoon 3Splatoon 3

Kort sagt finns det mycket att se fram emot när Splatoon 3 debuterar till Nintendo Switch den 9 september. Kolla in hela Splatoon 3 Direct nedan samt en helt ny trailer.

HQ
HQ

Relaterade texter



Loading next content