Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Apples kommande VR-headset kostar över 20 000 kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ingen rök utan eld, heter det ju, och senaste tiden har så många trovärdiga branschpersoner pekat på Apples mycket konkreta plan att lansera ett VR-headset inom kort, att vi nu bara väntar på att äntligen få se det.

Men tro inte att du kan beställa ett sådant här för samma pris som ett vanligt VR-headset - det här är Apple, trots allt. Som TechRadar skriver har en ny rapport släppts från analytikern Ming-Chi Kuo, som brukar ha koll på saker och ting, och han uppskattar att den kommer att kosta mellan 2000 och 2500 dollar... alltså mellan 20 000 och 25 000 kronor.

Det skulle göra den ungefär fem gånger så dyr som en Oculus Quest 2S, och även om vi uppenbarligen inte vet vilken typ av funktionalitet Apple kommer att erbjuda, verkar det onekligen ganska dyrt.

Headsetet förväntas introduceras 2023 och Apple räknar med att sälja färre än 1,5 miljoner exemplar det året.

Rykte: Apples kommande VR-headset kostar över 20 000 kronor


Loading next content