Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Det verkar vara få som använder Netflix för spelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Netflix har under de senaste åren investerat en hel del pengar i spelutveckling, men det har uteslutande varit mindre titlar som ingår i varje Netflix-abonnemang och som kan nås via mobilappen.

Men problemet är att det inte är särskilt många som spelar dessa spel. Som CNBC kan konstatera via statistik från Apptopia har det hittills gjorts cirka 23,3 miljoner nedladdningar av Netflix mobilspel och de har 1,7 miljoner dagliga användare. Det kan jämföras med Netflix totalt 220 miljoner abonnenter.

Utöver ett fåtal höjdare som byggts på grunden, såsom Stranger Things 1984, noterar dessutom Input Mag att de flesta av dem ganska Farmville-inspirerade. Netflix planerar dock att ha 50 spel i sitt utbud i slutet av året, men om satsningen lyfter återstår att se.

Det verkar vara få som använder Netflix för spelande


Loading next content