Svenska
Gamereactor
nyheter

Warner Bros överväger att skrota The Flash

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att mannen bakom masken till DC:s snabbspringande superhjälte varit i blåsväder de senaste månaderna är knappast någon hemlighet. Ezra Miller verkar till synes aktivt försöka sumpa sin karriär och mellan anklagelser om övergrepp, våld och nu senast även inbrott så överväger Warner Bros noga sina alternativ. Enligt The Hollywood Reporter finns där just nu tre möjliga lösningar för studion varav en är att helt skrota projektet.

Enligt källor inblandade i projektet skall dock studion vara öppen till att Ezra omgående söker professionell hjälp för sitt beteende samt går med på en intervju där han förklarar och ber om ursäkt för sitt uppförande. Det andra alternativet skall tydligen vara att man släpper filmen som den är och sedan bryter alla vidare samarbeten med Ezra, och utesluter honom helt från någon eventuell presstour.

Tredje alternativet är sen som sagt att skrota hela projektet och därmed spola ner 2 miljarder kronor i toaletten. Något man kan förstå de ser som en absolut sista utväg. Men som det ser ut nu är The Flash fortfarande planerad att gå upp på biografer den 23:e juni 2023.

Vad tycker du Warner Bros och DC borde göra kring situationen?

Warner Bros överväger att skrota The Flash
Yrvädret i Hollywood.


Loading next content