Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

John Wick-prologen The Continental släpps via Peacock nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter en serie uppskjutningar verkar det som om vi äntligen kommer få se John Wick 4 i mars, och det kommer inte att vara det enda som väntar från det fascinerande universumet nästa år.

Universal och Lionsgate avslöjar att de kommit överens om att släpps John Wick-serien The Continental till Peacock någon gång under 2023. För er som missat, tar storyn oss tillbaka till 1975, där Winston Scott (spelad av Colin Woodell den här gången) reser till New York för att ta över som chef för det mytomspunna hotellet vi känner från filmerna. Med tanke på att en ung Charon spelas av Ayomide Adegun och Charlie av Peter Greene, detta medan Mel Gibson också kommer ha en okänd roll, är det heller inte bara storyn som lär vara intressant heller.

Vad tycker du om John Wick-universumet?

John Wick-prologen The Continental släpps via Peacock nästa år


Loading next content