Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding Director's Cut

Death Stranding verkar vara på väg till Game Pass

PC Game Pass-kontot på Twitter delade plötsligt ett kryptiskt meddelande och inkluderade en bild ur Kojimas höjdarspel...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det första och enda spelet som Hideo Kojima gjort sedan han lämnade Konami är Death Stranding. Det möttes av mestadels positiva recensioner och ganska bra försäljning till både Playstation och PC. Medan det gavs ut av Sony till Playstation som en exklusiv titel för konsolen, sköttes PC-versionen av 505 Games.

Nu verkar det som om titeln kan vara på väg även till PC Game Pass eftersom det officiella Twitter-kontot för prenumerationstjänsten plötsligt ändrade sin profilbild och skrev "ibland gillar vi bara en bra landskapsbild". Falkögda Twitter-användare behövde inte lång tid på sig att hitta den till synes exakta platsen där bilden togs, vilket verkar vara från Death Stranding.

Det kan såklart vara en ren tillfällighet, men Game Pass-kontona på sociala medier är kända för att älska gåtor som dessa. Om det visar sig vara korrekt, innebär det att Death Stranding kommer läggas till i abonnemangen för PC (och Ultimate) samt få Xbox Achievements, och eventuellt även molnstöd så att du kan spela det på din Xbox.

Det brukar inte dröja länge innan antydningar som dessa faktiskt bekräftas (eller förnekas) officiellt, så vi kommer förmodligen få veta mer ganska snart.

Death Stranding Director's Cut

Relaterade texterLoading next content