Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Gotham Knights är nu färdigt över två månader innan lansering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är alltid trevligt att få se utvecklare jubla när deras spel har "gått i guld", vilket i princip innebär att projektet är färdigt och redo att lanseras (om vi nu inte talar om undantaget som bekräftar regeln; Cyberpunk 2077). Det sker vanligtvis någonstans mellan tre och sex veckor innan det når butikshyllorna. Det finns dock några få undantag.

Warner Bros. Games Montréal avslöjar nu att Gotham Knights redan har gått i guld. Ganska överraskande med tanke på att det försenades till till den 25 oktober, vilket innebär att utvecklarna har över två månader på sig att få bukt med de sista problemen som en 'dag ett-uppdatering'. Det ger åtminstone oss hopp om att vi kommer att få en ganska polerad upplevelse redan från start.

Gotham Knights

Relaterade texterLoading next content