Svenska
Gamereactor
nyheter
Deus Ex: The Fall

Square Enix visar upp Deus Ex: The Fall

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Square Enix har nu officiellt utannonserat Deus Ex: The Fall, ett spel det ryktats om ett tag. Det rör sig om ett spel till tablets och smartphones, och det ska släppas i sommar. 6 euro kommer kalaset att kosta.

The Fall utvecklas av utgivarens Mobile-avdelning i Europa tillsammans med Human Revolution-teamet på Eidos Montreal och N-Fusion, och beskrivs som ett "storydrivet actionrollspel". Handlingen utspelar sig efter den i romanen Deus Ex: The Icarus Effect.

Så här säger Jean-François Dugas, executive game director på Eidos-Montréal, om The Fall:

"The team has done an incredible job creating a whole new story and controls for intuitive touch screen gameplay, whilst staying true to the Deus Ex universe. Players can expect exploration, action, hacking, stealth, social enhancers, player choice and consequence- the full Deus Ex experience."

HQ
Deus Ex: The FallDeus Ex: The FallDeus Ex: The FallDeus Ex: The Fall

Relaterade texter

3
Deus Ex: The Fall på väg till Steam?

Deus Ex: The Fall på väg till Steam?

NYHET. Skrivet av Oskar Nyström

Det ser ut som att Ios-titeln Deus Ex: The Fall är på väg till PC, åtminstone om man får tro ett par bilder från spelet som upptäckts på Steam. Bilderna, som upptäcktes...

7
Square Enix visar upp Deus Ex: The Fall

Square Enix visar upp Deus Ex: The Fall

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Square Enix har nu officiellt utannonserat Deus Ex: The Fall, ett spel det ryktats om ett tag. Det rör sig om ett spel till tablets och smartphones, och det ska släppas i...



Loading next content