Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Enorm Elden Ring-artbook tycks vara på väg i november

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du råkar känna någon som är stort fan av FromSoftwares Elden Ring, så har vi ett tips på den perfekta julklappen till dem. Som PC Gamer och Famitsu uppmärksammat har en massiv artbook tillägnad det japanska actionrollspelet dykt upp på nätet.

Denna officiella artbook är faktiskt en sådan koloss att den är uppdelad i två volymer på 400 sidor vardera, och lanseras redan den 30 november. Det finns dock en hake, för just nu verkar det som om detta bara är planerat för en japansk utgåva, vilket innebär att vi inte vet när/om den kommer hitta sin väg till butikshyllorna i resten av världen.

Om vi antar att den gör det kan du räkna med att böckerna lär kosta omkring 350 kronor styck, eftersom de säljs för 4400 yen i Japan.

Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content