Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök uppvisat i ny storytrailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony hade på förhand sagt att de skulle fokusera på japanska spel under den gångna nattens livestream. Och så blev det, men inte helt utan undantag som bekräftar regeln, såklart. Ett av sistnämnda var God of War: Ragnarök.

I en ny storytrailer fick vi se några av de nya varelserna och karaktärerna Kratos och Atreus kommer stöta på och slåss mot, glimtar av den oundvikliga striden mot Thor och flera andra saker som pekar mot en fantastisk upplevelse i november.

Dessutom presenterades en dedikerad Playstation 5-handkontroll inspirerad av Kratos nya äventyr, vilken du kan se en presentation av nedan.

HQ
HQ
God of War: Ragnarök
God of War: RagnarökGod of War: RagnarökGod of War: Ragnarök
God of War: RagnarökGod of War: RagnarökGod of War: Ragnarök
God of War: RagnarökGod of War: RagnarökGod of War: RagnarökGod of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.Loading next content