Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vinn en komplett trådlös installation med Asus

Vi tog en titt på en komplett trådlös uppsättning från Asus - och du kan vinna denna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

See all wireless Asus products here

Alla vill bli trådlösa - och du kan inte bara lära dig mer om vad Asus har att erbjuda i vår video nedan, utan vi har också en tävling där du kan vinna ROG Delta S Wireless-headsetet, ROG Gladius III Wireless-mus, det trådlösa ROG Scope RX TKL Wireless Deluxe-tangentbordet och den inte så trådlösa ROG Sheath BLK LTD-musmattan.

HQ

Fick du alla svaren rätt? Lämna en kommentar nedan för att vinna:

1 x ASUS ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
1 x ASUS ROG Gladius III Wireless
1 x ASUS ROG Sheath BLK LTD
1 x ASUS ROG Delta S Wireless

Vinnaren måste skicka en bild före och efter sin installation, som vi kommer använda för att uppdatera tävlingstexten så att alla kan se hur bra en trådlös installation kan vara.

Tävlingen pågår från den 16 september 2022 till den 30 september 2022. Vinnarna kommer väljas ut och kontaktas den 4 oktober 2022. Priserna kan inte omvandlas till något annat eller bytas ut mot annan hårdvara och har ett ungefärligt värde på 470 euro. Vinnaren måste skicka in bilder före och efter för att användas i en uppdatering av denna tävlings nyhetsartikel, och ger Gamereactor en evig, royaltyfri licens att använda de två bilderna.

Tävlingen startar den 20 september, slutar den 30 september och vinnarna kommer att utses och presenteras den 5 oktober.

Vinn en komplett trådlös installation med Asus


Loading next content