Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
EA Motive Iron Man

EA bekräftar nytt Iron Man

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ungefär samtidigt som ryktena om ett Black Panther-spel från Electronic Arts dök upp, började det återigen snackas om att samma utgivare även hade ett Iron Man-projekt på gång. Många hoppades få se minst ett av dessa spel under Disney- och Marvel-streamen tidigare denna månad, vilket tyvärr inte blev verklighet... men nu är det istället dags, tydligen.

EA Motive - som hjälpte till med kampanjen i Star Wars Battlefront II, skapade Star Wars: Squadrons och förfinar numera Dead Space - meddelar officiellt att de arbetar på ett nytt storyfokuserat Iron Man-spel som ska liras i tredjeperson. Förutom det får vi även veta att det får en helt ny story och alltså inte bygger på filmer eller serietidningar , och att det fortfarande är i ett mycket tidigt skede.

Därmed lär vi inte få några gameplay-videos på väldigt länge. Förhoppningsvis bygger de vidare på hur det kändes att flyga och använda dräkterna i Anthem, för de bitarna ur Biowares "flopp" kan vi väl ändå enas om var utmärkta?

EA Motive Iron Man

Relaterade texter

2
EA bekräftar nytt Iron Man

EA bekräftar nytt Iron Man

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ungefär samtidigt som ryktena om ett Black Panther-spel från Electronic Arts dök upp, började det återigen snackas om att samma utgivare även hade ett Iron Man-projekt på...Loading next content