Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 9

Resident Evil 9 blir något helt nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Resident Evil 7: Biohazard blev en riktig nypremiär för serien och en stor framgång för Capcom, så det är inte konstigt att Resident Evil Village hade samma huvudperson och ett liknande upplägg. Nästa titel i huvudserien kommer dock inte bygga vidare på detta.

I en intervju hos IGN bekräftar nyckelutvecklaren Kento Kinoshita att Resident Evil Village kommande Shadows of Rose-expansion avslutar Winters familjesaga, och antyder att Resident Evil 9 (eller vad de nu kallar nästa huvudspel) ska introducera nya huvudpersoner eller möjligen ta tillbaka några vi inte sett på ett tag.

Med tanke på att expansionen spelas i tredjeperson blir det också intressant att se om de fortsätter med förstaperson eller går tillbaka till att låta oss se karaktären vi spelar som.

Vad hoppas du på från Capcoms nästkommande Resident Evil?

Resident Evil 9

Relaterade texter

4
Resident Evil 9 blir något helt nytt

Resident Evil 9 blir något helt nytt

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Resident Evil 7: Biohazard blev en riktig nypremiär för serien och en stor framgång för Capcom, så det är inte konstigt att Resident Evil Village hade samma huvudperson...Loading next content