Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Nu kan du uppfostra din egen Grogu

Baby Yoda har fått Tamagotchi-behandlingen och det är alltså återigen dags att springa omkring med en krävande telning i fickan...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Baby Yoda, eller Grogu som han egentligen heter, lär dyka upp igen när säsong 3 av The Mandalorian har premiär under 2023, och för dig som tycker väntan är outhärdligt lång mellan säsongerna har nu Bandai Namco tagit fram en produkt som lär falla dig på läppen. Tillsammans med LucasFilm släpper de nämligen en uppsättning Grogu-Tamagotchis.

Enheten ingår i den så kallade Tamagotchi Nano-kollektionen och låter dig utveckla Grogu till ett av 12 olika utseenden genom att vårda krabaten, och på samma sätt kommer varje system levereras med två minispel som du kan spela när som helst. Dessa Tamagotchis kräver inte Wi-Fi för att fungera, har speciella gäster på besök varje timme och är utformade för alla som är åtta år eller äldre.

När dessa Grogu-Tamagotchis släpps är ännu oklart, men förhandsbokningarna drar iallafall snart igång, vilket tyder på att de siktar på lansering runt när The Mandalorian återkommer på Disney+ i februari 2023.

Nu kan du uppfostra din egen Grogu


Loading next content