Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Snart kan du inaktivera Xbox-startljudet

Inom kort kan du få en helt ljudlös startanimation till Xbox för att slippa väcka andra i ditt hem som försöker sova...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi älskar känslan av att starta en konsol och se en frän animation (vi minns Dreamcast, Gamecube och original-Xbox med värme) samt veta att vi snart ska få njuta av ett riktigt bra spel. Men dessa animationer innehåller alltid distinkta ljudeffekter och hur mycket vi än gillar dem, kan de vara besvärliga när någon annan i ditt hem försöker sova.

Därför har Microsoft nu meddelat att de arbetar på en ny funktion för en framtida uppdatering som låter dig stänga av startljudet, istället för att du ska behöva stänga av och på ljudet på din TV eller ljudanläggning. Eftersom detta redan rullats ut till medlemmar i Insider-programmet antar vi att det kommer att släppas för alla nästa månad eller senast i november.

Snart kan du inaktivera Xbox-startljudet


Loading next content