Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Die by the Blade

Die by the Blade bjuder på intensiva svärdstrider i november

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Förståeligt nog handlar de flesta fightingspel om att göra tillräckligt med skada för att besegra din motståndare, men det finns några som är extra brutala och lyfter fram hur dödliga vissa vapen faktiskt är. I november är det dags för ett nytt fall av det senare.

Utvecklarna på Toko Midori och Grindstone har nu gett oss en ny gameplay-trailer för Die by the Blade som avslöjar att det dödliga fightingspelet - med en mängd olika vapen att välja mellan - lanseras till PC, Playstation och Xbox den 3 november. En Switch-utgåva är också på väg, men kommer tydligen "senare".

Trailern belyser också hur varje vapen låter oss attackera på olika sätt och förklarar naturligtvis att du bara behöver träffa din motståndare en gång för att vinna i sann Bushido Blade-stil (för alla som minns den klassikern).

HQ
Die by the Blade
Die by the BladeDie by the BladeDie by the Blade

Relaterade texterLoading next content