Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Unbound

Tom Henderson är bekymrad för årets Need for Speed

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Planen är fortfarande att EA ska lansera ett nytt Need for Speed (som vi ännu bara kallar Need for Speed 2022) i slutet av året, men det har ännu inte visats officiellt ännu. Insiders har hävdat att planen fortfarande ligger fast, men nu börjar journalisten och insidern Tom Henderson oroa sig.

I ett uttalande på Twitter skriver Henderson att han börjar bli nervös för spelets räkning, som alltså inte lär komma i år.

EA har tyvärr inte ens nämnt spelet på väldigt länge, så risken är att Henderson är något på spåren. Tror du att det kommer i år?

Need for Speed Unbound

Relaterade texter

2
Vinna eller försvinna för Need for Speed

Vinna eller försvinna för Need for Speed

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Criterion Games och Codemasters Evolution (Dirt 5) har slagits ihop för att innan årets slut bjuda på en Need for Speed-upplevelse utöver det vanliga. Petter har granskat hela tidslinjen och spekulerar i slutresultatet...Loading next content