Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 har sålt över 20 miljoner exemplar

Två år efter den misslyckade lanseringen börjar spelet äntligen ta fart efter flera lyckade satsningar och en kommande expansion...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cyberpunk 2077 hade en av de sämsta lanseringarna genom tiderna. Faktum är att den var så dålig att den på egen hand förstörde en av de mest älskade utvecklarnas rykte på bara några dagar. Lyckligtvis gav CD Projekt Red inte upp spelet och i nästan två år har de kontinuerligt förbättrat det.

Och till slut fick de till det, lanserade utmärkta versioner till Playstation 5 och Xbox Series S/X, utannonserade DLC-expansionen Phantom Liberty och släppte den animerade serien Cyberpunk: Edgerunners på Netflix - och det hårda arbetet har gett resultat. Som tidigare rapporterats har Cyberpunk 2077 blivit mycket populärt på sistone och har till och med överträffat rekordet som The Witcher 3: Wild Hunt har i antal samtidiga Steam-spelare.

Nu har ytterligare en imponerande milstolpe uppnåtts då Cyberpunk 2077 officiellt sålt över 20 miljoner exemplar. Med tanke på det förnyade intresset för äventyret, den kommande expansionen med mera - antar vi att denna siffra kommer att fortsätta att klättra snabbt, och återigen bevisa att hårt arbete ofta lönar sig i slutändan.

Cyberpunk 2077

Relaterade texterLoading next content