Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Shenmue-animén läggs ner efter bara en säsong

Precis som med Shenmue-spelserien verkar det som att inte heller TV-serien kommer få något riktigt slut...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Efter 14 års tystnad utannonserades Shenmue 3 under E3 2015 och följdes så småningom av en premiär 2019. Detta väckte ett nytt intresse för serien och den fick även en animé på Adult Swim och Crunchyroll som hade premiär tidigare i år.

Men trots ganska bra recensioner verkar det som om serien inte lyckades hitta en publik och kommer därför inte förnyas för en andra säsong. Den har nu tagits bort från Adult Swims webbplats, och Warner Bros Animations och Cartoon Networks senior vice president för anime- och actionserier, Jason DeMarco, bekräftar på Twitter att en fortsättning verkar osannolik.

Den första säsongen kan fortfarande hittas på Crunchyroll, men det verkar som om animén, precis som de faktiska spelen, kommer att lämnas oavslutad.

Shenmue-animén läggs ner efter bara en säsong


Loading next content