Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon: Zero Dawn Remake

Rykte: Horizon: Zero Dawn får en remaster eller remake

Och nästa Horizon-titel verkar vara ett multiplayer-baserat äventyr med co-op, sannolikt med ett live service-upplägg...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som om den kommande TV-serien baserad på Horizon-spelen får sällskap. Enligt källor till MP1st arbetar Guerrilla Games för närvarande på antingen en remaster eller till och med en remake (detaljerna är oklara) av det fem år gamla Horizon: Zero Dawn.

Förutom att uppgradera grafiken med bättre belysning och animationer, kan vi också se fram emot omarbetade texturer och nya karaktärsmodeller som förmodligen kommer ligga mer i linje med Horizon Forbidden West. En rimlig gissning är att Sony vill att det här spelet ska släppas ungefär samtidigt som TV-serien.

Som du säkert minns släppte Sony nyligen remaken av The Last of Us: Part I till Playstation 5 för att få synergieffekter med den TV-serie som är på väg, baserad på spelserien. Det möttes av en hel del kritik då många inte tyckte att den bara nio år gamla titeln behövde en remake, som dessutom såldes till fullt pris med mindre innehåll (saknar multiplayer) och inget sätt att få en billigare uppgradering om man redan hade spelet. Debatten är redan igång på forum och sociala medier om huruvida Horizon: Zero Dawn Remake är att använda Sonys resurser på bästa sätt.

Det bör påpekas att det även finns ett andra Horizon-rykte från samma källor. Det påstås att nästa Horizon-spel kommer vara en online-multiplayertitel med co-op. Eftersom Sony vid flera tillfällen sagt att de kommer att öka sin produktion av live service-spel en hel del, antar vi att detta ger oss en indikation på vad vi kan förvänta oss.

Flera pålitliga insiders har bekräftat Horizon: Zero Dawn Remake-ryktet, här är exempelvis två källor som vi använt oss av på Gamereactor tidigare och som brukar vara pålitliga. Vad tycker du om denna potentiella remake, och hur intresserad är du av ett Horizon-äventyr med live service-upplägg?


Horizon: Zero Dawn Remake

Relaterade texter



Loading next content