Svenska
Gamereactor
nyheter

Uncle Fester är med i Wednesday men skådespelaren är hemlig

Att vi hittills inte fått se Uncle Fester i vare sig bilder eller trailers för TV-serien Wednesday beror inte på att han inte är med...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Vi har fått se både bilder och trailers från den kommande TV-serien Wednesday, som är baserad på den populära familjen Addams och har premiär den 23 november. Men än så länge har vi inte skymtat den förmodligen mest populära karaktären, nämligen Uncle Fester.

Den mest kända inkarnationen är förmodligen den från de två långfilmerna som släpptes i början av 90-talet (The Addams Family och Addams Family Values) där Fester spelades av Christopher Lloyd, men karaktären fick även ett NES-spel som hette Fester's Quest år 1990, som blev ganska populärt och anses vara en klassiker.

Så har Tim Burton helt enkelt glömt bort Fester till sin Wednesday-serie? Lyckligtvis är svaret nej. I en intervju hos CBR.com bekräftar Burton att Fester faktiskt kommer att "dyka upp", men vill hålla skådespelaren hemlig. Vi vet sedan tidigare att Christina Ricci (som spelade karaktären Wednesday i de två ovan nämnda filmerna) är med i Wednesday TV-serien, men det är oklart vem hon kommer att spela eftersom detta också är en hemlighet. Om hon har något att göra med karaktären Uncle Fester är för närvarande okänt, men det har spekulerats i att det finns en koppling.

Uncle Fester är med i Wednesday men skådespelaren är hemlig
Christopher Lloyd som Uncle Fester


Loading next content