Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök är 40 timmar långt

Runt hälften är själva kampanjen och den andra hälften extrainnehåll, varav totalt knappt fem timmar mellansekvenser...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

God of War var ungefär 40 timmar långt för de flesta som avslutade storyn och gjorde sidouppdrag och andra saker, och det verkar som om God of War: Ragnarök kommer att erbjuda något liknande. Insider Gaming rapporterar att huvudberättelsen i spelet är ungefär 20 timmar lång, varav 16,5 timme är faktiskt gameplay och resten är mellansekvenser.

Om du vill göra allt kommer det att finnas ytterligare 20 timmar att njuta av, varav 19 timmar är gameplay (och en timme mellansekvenser). Allt sammantaget ser det ut som att vi har 40 timmar att spendera med Kratos när God of War: Ragnarök lanseras till Playstation 4 och Playstation 5 den 9 november.

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content