Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Förvänta dig ingen ny Mortal Kombat-utannonsering denna vecka

Mortal Kombat fyller 30 år den här veckan och det ska firas, men inget nytt spel kommer utannonseras enligt NetherRealm...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mortal Kombat fyller 30 år den 8 oktober och man kunde därmed tro att NetherRealm Studios och grundaren Ed Boon (som även gjorde det första spelet tillsammans med John Tobias - och som fortfarande är chef för serien) har planerat något för att fira detta.

Eftersom det var över tre år sedan Mortal Kombat 11 släpptes, har många spekulerat i att det kan vara dags att utannonsera en ny installation i serien lagom till 30-årsdagen. Men även om det onekligen hade varit väldigt trevligt, säger Boon själv på Twitter att det inte kommer att hända, men tillägger att det kommer bli någon form av firande.

De flesta antog tidigare att NetherRealms nästa spel skulle vara en ny Injustice-titel, eftersom de alternerat dessa med Mortal Kombat-serien. Men ryktena har sedan dess gått i alla riktningar, där vissa hävdar att nästa projekt på något sätt involverar Marvel (NetherRealm ägs av Warner, som också äger DC, vilket gör det mer osannolikt) och andra säger att det är ett nytt Mortal Kombat.

Eftersom det senaste spelet i serien hade premiär för över tre år sedan antar vi att ett utannonserande inte är så långt borta, och det skulle inte vara alltför orimligt att tro att det kan ske under The Game Awards i december.

Förvänta dig ingen ny Mortal Kombat-utannonsering denna vecka


Loading next content