Svenska
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol-kampanjen är 12-14 timmar lång

Striking Distance första spel tycks bli ett skräckäventyr utöver det vanliga, som även har en längre hållbarhet än det mesta annat i genren...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Utöver Alien: Isolation är skräckspel vanligtvis inte särskilt långa äventyr. Det mest intressanta kommande spelet i genren är för närvarande The Callisto Protocol, men spelet kommer tydligen att vara ganska mycket längre än den genomsnittliga skräcktiteln.

I senaste numret av Edge Magazine (via Shinobi602 på Twitter) avslöjas det att en genomspelning kommer ta dig runt 12-14 timmar. Det kommer också att finnas olika vägar att välja mellan för att öka hållbarheten, och det verkar som om det faktiskt kan finnas ganska många av dessa då utvecklarna säger "We don't tell you where they are or how many they are".

Man kan väl lugnt säga att detta inte direkt minskade våra förväntningar på The Callisto Protocol, som lanseras till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X den 22 december.

The Callisto Protocol

Relaterade texter

The Callisto ProtocolScore

The Callisto Protocol

RECENSION. Skrivet av André Lamartine

André har fått se oroväckande många dödsanimationer i Striking Distances hett efterlängtade actionskräckis och har delat ut betyg...



Loading next content