Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row fixar hundratals saker i massiv uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Volition och Deep Silver var snabba med att säga att de skulle fixa Saints Row efter den problemkantade lanseringen. Allt började med några små uppdateringar, men nu är det dags för det tunga artilleriet.

Idag kan du ladda ner en best till uppdatering, och som uppdateringslistan avslöjar finns det ohyggligt många saker som förändras och förbättras. För att nämna några av höjdpunkterna kommer det vara mycket smidigare att spela tillsammans med andra, siktet har fått en riktig översyn, många fiender är mycket svagare, du märker framstegen i världen snabbare och bättre, samlarobjekt är lättare att hitta samt att vi har ännu fler alternativ i menyerna. Allt detta och mer därtill har dessutom gjort Saints Row betydligt stabilare, så förhoppningsvis är upplevelsen mer i linje med vad vi faktiskt hoppades på.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...



Loading next content