Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Marvel-utmattning är nu ett problem bland fansen

Det kommer alldeles för många filmer och TV-serier baserat på Marvel, och denna gång är det fansen som säger detta snarare än någon gammal, arg filmskapare..

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du tycker att det kommer alldeles för mycket Marvel-produkter i dessa dagar är du inte ensam. En ny studie visar att över en tredjedel (36%) av Marvel-fansen känner en trötthetskänsla över det ständiga bombardemanget av serier och filmer.

Detta är naturligtvis något som borde oroa Disney och Marvel framöver, men de visar inga planer på att sakta ner. Fas 4 i MCU avslutades just med lanseringen av Black Panther: Wakanda Forever, men en femte fas har redan avslöjats och börjar i februari med Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Andra saker som vi kan se fram emot under fas fem är Secret Invasion (med bland annat Samuel L. Jackson och Ben Mendelsohn), Agatha: Coven of Chaos (med Kathryn Hahn i huvudrollen), Ironheart (med Dominique Thorne i huvudrollen) och Daredevil: Born Again (där Charlie Cox återigen spelar huvudpersonen). Det finns också flera andra planerade projekt som nya säsonger av What If...? och Loki.

Studien omfattade även DC-fans, som dock inte alls lider av samma trötthet med endast 20% som säger att de är övermättade.

Vad är din syn på allt detta. Kommer det för mycket MCU-innehåll?

Marvel-utmattning är nu ett problem bland fansen

Tack VarietyLoading next content