Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök-skaparna berättar om tidig ledtråd få tycks ha sett

Vi kan redan nu varna för att det här är en nyhet med riktigt tunga spoilers, så läs vidare på egen risk...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eftersom ni är många som fortfarande inte slutfört God of War: Ragnarök vill vi direkt slå fast att denna nyhet kommer avslöja något som händer mot slutet av äventyret, så här är en varning innan godbitarna fortsätter under bilden.

SPOILER! SPOILER! SPOILER!

God of War: Ragnarök

Nu har ett fåtal utvalda fått publicera intervjuer och spoiler-casts de gjort med Eric Williams, God of War: Ragnaröks director, och IGN är bland dessa. Där avslöjar Williams att de som använder undertexter får tydliga antydningar om att Týr faktiskt är Odin under större delen av spelet eftersom Odins version inte har en accent över y när han talar. Däremot stavas krigsgudens namn korrekt när du hittar honom mot slutet av äventyret.

Max Scoville och kompanis samtal med regissören innehåller flera andra intressanta och roliga detaljer, så vi rekommenderar att du tittar på resten också om du vill veta mer om mästerverket.

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.Loading next content