Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Xbox 360-handkontrollen är snart tillbaka

En av de mest inflytelserika handkontrollerna genom tiderna återvänder inom en snar framtid tack vare Hyperkin...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Xbox 360 är fortfarande den mest populära Xbox-konsolen sett till försäljning och introducerade en hel del funktioner som vi idag tar för givet såsom till exempel Achievements, digital speldistribution, indiesatsningar online, chatt mellan olika spel och trådlösa handkontroller som standard.

På tal om sistnämnda är Xbox 360-diton än idag grunden för de flesta moderna styrenheter som inte bara ser snarlika ut, utan har upplägget med två axelknappar och två triggers. Med detta i åtanke är det inte särskilt förvånande att en hel del gamers verkligen saknar den klassiska Xbox 360-handkontrollen.

Efter den rungande framgång som Hyperkin hade med sin moderna Xbox Series S/X-version av "Duke" (den enorma handkontrollern från den allra första Xbox) lanserar de nu ytterligare en retrokontroll, och den här gången står Xbox 360 i fokus. Hyperkin Xenon ser i stort sett ut som originalet gjorde för 17 år sedan, även om den nu fått en Share-knapp samt att Back/Start bytt namn till de nya ikonerna.

Hyperkin Xenon kommer finnas tillgänglig i vit, svart, rosa och röd. Pris och premiärdatum har inte bekräftats ännu, men vi återkommer när detta presenterats.

Vad tyckte du om den ursprungliga Xbox 360-handkontrollen?

Xbox 360-handkontrollen är snart tillbaka


Loading next content