Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

Stöd dina favoriter i fotbolls-VM via Call of Duty

Modern Warfare II och Warzone 2.0 har fått en ny funktion där du kan rösta på vilka du tror kommer vinna nästa FIFA World Cup-match...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fotbolls-VM har nästan avslutat sin första vecka. Varje lag har spelat sin öppningsmatch, och alla blickar är riktade mot de andra matcherna i gruppspelet. Många av er har säkert följt den kritiserade turneringen, antingen genom att titta på matcherna eller genom att tävla i olika spellägen i FIFA 23 och liknande, men nu kan ni även visa er kärlek till fotboll via ett mer otippat spel; Call of Duty.

Activision har infört en ny funktion i både Call of Duty: Modern Warfare II och Call of Duty: Warzone 2.0, där du nu kan rösta på det lag du tror kommer vinna nästa match i turneringen. Om du gör rätt val belönas du inte bara med 10 000 XP, utan också med ett Calling Card med det vinnande lagets flagga och en remix av landets nationalsång.

Om du tycker dig vara något av en fotbollsguru och får flera rätt under turneringen, kommer det dessutom finnas skins att erbjuda som du kan visa upp i spelet.

Call of Duty: Modern Warfare II

Tack Eurogamer

Relaterade texter



Loading next content