Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite Chapter 4 är släppt, Wichter-Geralt är med och slåss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag, den fjärde december, har kapitel fyra av Fortnite rullats ut, och med den en hel mängd nyheter. Kanske främst en helt ny bana, som innehåller både nytt och gammalt från Fortnite-universumet, däribland en slags riddarborg kallad The Citadel. Och vad vore mer passande för en av säsongens mer emotsedda karaktärer, nämligen Geralt of Rivia, kanske främst känd från CD Projekt Reds Witcher-spel.

Spelmässiga nyheter är möjligheten att kunna "vaulta". Det innebär att du inte behöver aktivt hoppa över midjehöga föremål eller hinder som en gammal farbror längre, utan din karaktär kan numera lätt och smidigt skutta över dem. I rörlighetens tecken introduceras nu även motorcyklar för första gången. Dessa har plats för två och kan användas till drive-by-skjutningar av både förare och passagare.

Utöver detta introduceras ett nytt material kallad Kinetic Ore, som har "mystiska effekter" och kan manipulera spelfysiken. Därtill kan man nu också uppgradera sina vapen med "augments" för att till exempel snabba på tiden det tar att ladda ett magasin, och så vidare. Kolla in samtliga nyheter HÄR.

FortniteFortniteFortnite
Ska du ge rollspela Geralt i kapitel 4?

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content