Svenska
Gamereactor
nyheter
Mickey 17

Kolla in första teasern för Parasite-regissörens nya film Mickey 17

Robert Pattinson spelar en klon som betraktas som förbrukningsvara i en värld som hotas av utomjordingar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Bong Joon-hos rulle Parasite blev en stor succé när den släpptes 2019 och fick ett så bra mottagande att den till och med vann pris för bästa film vid den 92:a Oscarsgalan (även om dåvarande president Trump inte var imponerad och sade: "The winner is ... a movie from South Korea! What the hell was that all about?").

HQ

Nåväl, i mars 2024 är Bong Joon-ho tillbaka med en ny film, den här gången med Robert Pattinson (The Batman) i huvudrollen som Mickey 17, vilket också är filmens titel. Mickey 17 anses vara en förbrukningsbar person som ofta används för farliga uppgifter. När han dör görs han helt enkelt om som en klon, samtidigt som han behåller en del av sina minnen.

Nåväl, efter sitt senaste uppdrag dog han inte, men möter ändå en ny version av sig själv när han är tillbaka. Det ska dessutom finnas utomjordingar inblandade i vad som sannolikt kommer att bli en intressant scifi-historia. Filmen baseras på romanen Mickey7, skriven av Edward Ashton, och vi har precis fått en första teaser om vad som komma skall.

Kolla in den nedan i tweeten.

Mickey 17

Relaterade texter



Loading next content