Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Bärbart Grand Theft Auto

Nytt från Chinatown Wars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rockstar är ju alltid ytterst hemlighetsfulla när de jobbar på sina spel och Grand Theft Auto: Chinatown Wars är inget som helst undantag. Det har fortfarande inte dykt upp några bilder på spelet, men lite information som har i alla fall sipprat ut. Enligt tidningen Nintendo Power kommer spelet att ha en cel-shadad grafik och spelet kommer att utspela sig i ett isometriskt perspektiv. Därmed verkar det som att det kan komma att likna de två första delarna i spelserien, dock utan att spara på krutet.

Spelet kommer att vara designat för att kunna spelas i korta stunder, dessutom innehålla massor av action. Ett smart system för att återuppta ett misslyckat uppdrag på platsen där man ska utföra uppdraget kommer bland annat att finnas. En dygnscykel och väder som hela tiden ändras kommer att finnas med. Styrningen sköts mestadels via touchskärmen och siktet styrs med hjälp av styrkorset.

Spelaren kommer dessutom tydligen att bära med sig en handdator som fungerar som spelets centrala kommunikationscentral. Musik, meddelanden, GPS, uppdragsanvisningar och annat praktiskt kommer att finnas tillgängliga. Förhoppningsvis kanske Rockstar tar bort tvånget att varje gång flänga fram och tillbaka över kartan varje gång man ska ta ett uppdrag. Den som lever får se helt enkelt.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Relaterade texter

2
GTA: Chinatown Wars släppt till Android

GTA: Chinatown Wars släppt till Android

NYHET. Skrivet av Jerry Fogselius

Rockstar har insett värdet i mobilmarknaden och släpper nu det gamla Nintendo DS-spelet Grand Theft Auto: Chinatown Wars till Android. Titeln är uppdaterad och stödjer nu...



Loading next content