Svenska
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero III: Legends of Rock

Axl Rose angriper Guitar Hero

Säger sig inte ha godkänt låtarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Guns N' Roses sångare Axl Rose är sur på Activision. Axl hävdar på sin egen hemsida att flera av bandets klassiska låtar som "Welcome to the Jungle" och "Sweet Child o' Mine" använts i Guitar Hero-spelen utan hans godkännande.

- Det handlar om juridiskt rävspel på en riktigt låg nivå, skriver Axl Rose. Jag har inget emot att enbart Slash förekommer i Guitar Hero. Problemet är att själva spelkontexten förknippas med Guns N' Roses.

Axl Rose skriver också att han inte har något emot att Slash, som var med i bandet på "Welcome to the Jungle", har rätt att framföra låten, med inte så att det associeras till Guns N' Roses.

- Eftersom Activision inte var garanterade en licens från mig får jag se över det här, skriver Axl Rose som även hotar med att stämma Activision.

Guitar Hero III: Legends of Rock

Relaterade texter

Guitar Hero III: Legends of RockScore

Guitar Hero III: Legends of Rock

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Neversoft har haft enorma skor att fylla i utvecklingen av det tredje Guitar Hero-spelet och efter åtskilliga hårda gitarrdueller känner Petter att de inte lyckats fullt ut

Axl Roses Guitar Hero-fejd över

Axl Roses Guitar Hero-fejd över

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Efter att Guitar Hero III släpptes stämde Axl Rose Activision, eftersom han tyckte att de brutit mot en överenskommelse om att inte ha med Slash i spelet. Nu har han förlorat...



Loading next content