Svenska
Gamereactor
nyheter
Godzilla

Namco Bandai arbetar på ett nytt Godzilla-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ungefär 42 dagar sen gick den senaste Godzilla-filmen upp på svenska biografer, men tro inte för den skull att detta är något halvdant licensspel som Namco Bandai jobbar på. O nej, enligt information som Kotaku kommit över så ska spelare få ägna sig åt det Godzilla gör bäst. Nämligen att förstöra städer.

Utvecklarna själva beskriver spelets uppbyggnad:
"the game will be a mission-based action game with a tactical element involving how buildings are utilized during your rampage."

På den grafiska fronten arbetas det hårt för att bevara mycket av stilen som japanska sci-fi-filmer använder sig av (på japanska kallad "Tokusatsu") just för att ge spelet den rätta känslan. Bland annat så ska kameravinklar, filter och explosioner var så filmliknande som möjligt.

Vi vet inte särskilt mycket mer, förutom att det eventuellt släpps exklusivt till Playstation 3 i Japan någon gång i vinter, samt att det i nuläget inte sagts något om ett släpp i resten av världen. Lite tråkigt förstås då tanken på att få ränna runt som en överdimensionerad jätteödla och pulvrisera storstäder låter lockande.

Godzilla

Relaterade texter

GodzillaScore

Godzilla

RECENSION. Skrivet av Jonathan Björklund

Att få ratta runt Godzilla och krossa allt vad monster, byggnader och militärstyrka heter borde rimligtvis inte vara så här bedövande tråkigt...

8
Nya bilder från Godzilla: The Game

Nya bilder från Godzilla: The Game

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Under förra årets The Game Awards-tillställning meddelade Bandai Namco att ett nytt Godzilla-spel var under utveckling. Spelet kommer att släppas senare i år till...

3
Godzilla kommer till PS3 och PS4 2015

Godzilla kommer till PS3 och PS4 2015

NYHET. Skrivet av Carl Brännström

Med taglinen "Be the OG" fick vi en ny glimt av kommande Godzilla till Playstation 3 och Playstation 4 under nattens The Game Awards. Gå lös på skyskrapor, korvstånd och andra monster antingen som Godzilla själv eller som någon av hans gelikar. I den korta trailer som visades fick vi bland annat en skymt av Mecha-Godzilla.



Loading next content