Svenska
Gamereactor
nyheter
Shenmue III

Shenmue 3 äntligen utannonserat

Ryo Hazuki fortsätter jakten på spegeln

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I senaste numret av japanska speltidningen Maitsuki Playstation rapporteras om något spelare världen över drömt om ända sedan vi sist återsåg spelkaraktäreran Shenhua och Ryo Hazuki, nämligen att Shenmue 3 äntligen är på gång. Även om Yu Suzuki själv lämnat Sega kommer hans originalmanus att användas till uppföljaren och han kommer även att bistå med vägledning under utvecklingen för att få till den där rätta stämningen.

Shenmue 3 kommer att utvecklas av delar ur det gamla originalteamet och Yakuza-teamet som sent i februari släppte Yakuza 3 till Playstation 3 i Japan. Grafiskt utlovas riktiga storverk som gör de gamla spelen rättvisa och storyn ska vara lätt att ta till sig även för de som inte spelat föregångarna för att undvika att utestänga någon.

Mycket mer än så är inte tillgängligt i dagsläget, men när Shenmue 3 släpps räknar vi med att få jaga efter nya kaspyslfigurer, sätta galna quick time events och förhoppningsvis se en återkomst för gaffeltrucksracen igen.

Bilderna från Maitsuki Playstation

Shenmue IIIShenmue III

Relaterade texter

Shenmue IIIScore

Shenmue III

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Efter arton långa år är Shenmue tillbaka, och det känns som om ingen tid har förflutit...

2
Nu är Shenmue 3 gratis att ladda hem till PC

Nu är Shenmue 3 gratis att ladda hem till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Precis som förra året är Epic Games extra snälla i sin butik under årets sista dagar, vilket i praktiken betyder att du även 2021 får ett gratis PC-spel varje dag. Och...

1
Shenmue III kommer till Steam inom kort

Shenmue III kommer till Steam inom kort

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Shenmue III lyckades samla in $6 333 295 i en väldigt lyckad Kickstarter-kampanj år 2015. Men men när Shenmue III till slut lanserade var det många som blev besvikna över...



Loading next content