Svenska
Gamereactor
nyheter
Otogi

E3 2004: Raikoh och Otogi tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Bara några månader (krnologiskt i storyn) efter att Otogi slutade tar tvåan vid. Huvudpersonen Raikoh trodde att han ställt saker och ting i ordning igen, men några demoner öhade överlevt. Fem modiga krigare tog sin liv för att åter väcka Raikoh till liv, och där tar storyn till Otogi 2 vid.

HQ

Sega, som ger ut spelet, berättade under E3 att den redan så kraftiga grafikmotorn putsats på ytterligare. Otogi 2 ser helt enkelt förbannat snyggt ut, både på bild men framför allt i rörelse. Denna gång kommer man att kunna välja mellan sex olika krigare och rollspelsmomenten från det första spelet har förstärkts ytterligare.

Japansk folklore, gamla legender, überjapanska landskap och omgivningar och musik som hämtad ur en schysst sushi-restaturant väntar i Otogi 2. Första kvartalet 2005 är det tänkt att vi européer ska få avnjuta uppföljaren till ett av Xboxens mest underskattade spel.

De två sista bilderna är konceptskisser på huvudpersonerna.

OtogiOtogiOtogiOtogi

Relaterade texter

1
OtogiScore

Otogi

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Otogi är verkligen pampigt att beskåda, och särskiljer sig från det mesta annat som finns till Xbox. Jonas har spelat och fröjdats.

0
Otogi

Otogi

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Jonas Mäki

I Otogi axlar man rollen av legenden Raiko, en man som spelat rollen i otaliga japanska hjältesagor och är förebild för en rad mangahjältar



Loading next content