Svenska
Gamereactor
nyheter
Phantasy Star Universe

E3 2004: Mer om Phantasy Star Universe (uppdaterad)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Sonic Teams stora nya titel Phantasy Star Universe presenterades med en två minuter lång teaserfilm helt i CG. Förvirringen blev total och mer köttig information saknades nästan helt. Gamespot rapporterade att det handlade om ett actionrollspel till Gamecube, Playstation 2 och Xbox. Men andra källor menar att inget format ännu är bekräftat och att Gamespot bara skrev så för att de inte visste.

HQ

Från IGN rapporteras det att Phantasy Star Universe mycket riktigt är den fullblodiga uppföljaren till Phantasy Star Online och att det denna gång är frågan om ett action-mmorpg. Kanske i samma stil som Final Fantasy XI. Hursomhelst skvallrar de oerhört läckra CG-sekvenserna om ett mycket påkostat projekt, som säkerligen innehåller mer handling och berättande än det föregående spelet.

Det är också frågan om en helt ny värld och teasern ger prov på nya raser, även om en hel del design av kläder och vapen påminner om PSO. Det kan också sägas att spelet är långt ifrån släpp, Sega ville bara visa PSO-fansen vad man håller på med, men att det är långt till färdigställandet är också en orsak till att inget format eller några gameplaysekvenser visats upp. Det är inte helt omöjligt att Phantasy Star Universe är tänkt att släppas till starten av nästa generations konsoler. Vi kommer självfallet att rapportera allt vi hör om detta framöver.

Uppdatering:

I en ny trailer som Sega visat upp står det både Phantasy Star Online 2 och Phantasy Star V. Det är möjligt att spelet blir en kombination av ett onlineäventyr och ett fullblodsrollspel offline. Faktum är att ju fler detaljer som läcker, desto mindre säker på vad det egentligen är frågan om blir man...

Relaterade texter

Phantasy Star UniverseScore

Phantasy Star Universe

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki gör sig redo för ytterligare ett tusental timmar i Phantasy Stars onlineuniversum



Loading next content