Svenska
Gamereactor
nyheter
Timesplitters 4

Crytek behåller rättigheterna till Timesplitters

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Trots att Crytek UK (före detta Free Radical) nu är nedlagda och både personalen och utvecklingen av Homefront: The Revolution har flyttat till nystartade studion Dambuster, behåller Crytek rätten till Timesplitters-serien.

HQ

När Deep Silver köpte rättigheterna till Homefront så gällde affären bara exakt just det och inget annat. Vad Crytek, som är i behov av pengar, kommer göra med Timesplitters är ännu oklart. Förhoppningsvis kan dock Dambuster köpa tillbaka rättigheterna och göra det spel fansen bönat och bett om i ett decenniums tid.

Det är även värt att notera att indie-utvecklaren Devolver tycks vara intresserade av Timesplitters, och i en halvseriös tweet frågade Crytek om de fick köpa serien. Oavsett vilket så kan vi lugnt utgå från att vi inte kommer se något nytt Timesplitters på minst tre år eftersom rättigheterna alltså inte är klara ännu och utvecklingen inte ens är påtänkt.

Timesplitters 4

Relaterade texter

5
Rykte: Dambuster arbetar på Timesplitters 4

Rykte: Dambuster arbetar på Timesplitters 4

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För drygt ett år sedan köpte THQ Nordic upp Timesplitters-licensen, och därmed verkade det plötsligt som att den fjärde delen i serien kanske kunde bli av efter snart 15...



Loading next content