Svenska
Gamereactor
nyheter
Afro Samurai 2: Kuma's Revenge

Nya bilder på Afro Samurai 2: Kuma's Revenge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett gäng nya bilder på uppföljaren till megamediokra Afro Samurai har dykt upp. Afro Samurai 2 är, precis som sin föregångare, löst baserad på mangan av samma namn och i bilderna får vi se en första glimt av Kuma; spelets huvudperson och medlem i Teddybears Sthlm.

Afro Samurai 2 fortsätter berättelsen ur Kumas perspektiv och utvecklas av relativt nystartade Redacted Studios, grundat av före detta Namco-producenten David Robinson. Det är osannolikt att Samuel L. Jackson gör repris i rollen som Afro, med tanke på den nya, smalare budgeten, men Afro återvänder icke desto mindre som spelbar karaktär.

I en intervju med GRTV, som kommer finnas att se inom kort, berättar David Robinson bland annat om varför det första Afro Samurai-spelet inte levde upp till förväntningarna, och hur de ser på seriens framtid. Afro Samurai 2 har ännu inget releasedatum, men beräknas släppas under nästa år.

Afro Samurai 2: Kuma's Revenge
Afro Samurai 2: Kuma's RevengeAfro Samurai 2: Kuma's Revenge
Afro Samurai 2: Kuma's Revenge

Relaterade texter

1
GRTV: Afro Samurai 2 följer mangan

GRTV: Afro Samurai 2 följer mangan

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En lite bortglömd pärla från förra generationen är Afro Samurai, och vi vill såklart gärna veta mer om den stundande uppföljaren och tog oss därför ett snack med Lance...

2
GRTV: En närmare titt på Afro Samurai 2

GRTV: En närmare titt på Afro Samurai 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi fick chansen att träffa David Robinson från Redacted Studios som nu får en andra chans att bevisa storheten med Afro Samurai som TV-spel. Robinson som även var...



Loading next content