Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Resident Evil 5-expansion

Extramaterialet även till Xbox 360?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under Tokyo Game Show kunde vi berätta om Capcoms planer på en Resident Evil 5: Alternative Edition som förutom själva äventyret skulle ha stöd för Sonys nya rörelsekänsliga handkontroll och dessutom erbjuda lite extra speltid med Jill Valentine. Hela paketet utannonserades till Playstation 3, och något om ytterligare versioner nämndes inte.

I en intervju med japanska Dengeki Online säger dock Capcom att materialet inte alls är exklusivt och eventuellt kan komma till Xbox 360, dock i en annan form än en Resident Evil 5: Alternative Edition-skiva. Något som antyder att det skulle kunna betyda att extramaterialet görs tillgängligt som en nedladdningsbar expansion istället att spelas med en vanlig handkontroll.

Resident Evil 5
Jill Valentine spelar en viktig roll i Resident Evil 5: Alternative Edition. Här visar hon upp sig från sin allra pixligaste sida, direkt från Marvel vs Capcom 2.

Relaterade texter

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

RECENSION. Skrivet av Mattias Hegerius

Bortsett från ett något svalt mottagande är det mer än bara klimatet som hettar till när Capcom sprider sin epedemi vidare

Co-op... Kung eller anus?

Co-op... Kung eller anus?

ARTIKEL. Skrivet av Marie Liljegren

Jag sitter och sorterar och fixar i min spelhylla och mina händer slutar upp med dammandet när spelet som vilar i dom väcker minnen och en hel del saknad. Resident Evil 5...



Loading next content