Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Köp Samus-Amiibo med två vapenarmar för 7000 kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En glad herre twittrade här om dagen om att han hade lyckats norpa åt sig en defekt Samus-figur från Nintendos Amiibo-kollektion, bestyckad med två vapenarmar istället för en. Inte särskilt överraskande behöll ägaren Samus i sin förpackning, och aktionerar nu ut den på internet för att tjäna en (rejäl) hacka. Ha i åtanke att en Amiibo går loss på 150 kronor i handeln.

Priset ligger just nu på brutala 7000 kronor. Dessvärre skeppas den inte till Sverige, men är du riktigt hängiven bjuder du så gott du kan efter alla dina Black Friday-köp och flyger över till USA och hämtar hem den smått unika och fräna plastfiguren. Samlare som går miste om denna lär tråna efter den tills Jorden går under, det är en sak som är säker.

Enda problemet som vi ser det är att det blir knepigt att öppna dörrar utan en vanlig näve tillhands. Men vad gör väl det när du kan drämma ner dörrar med dina dubbla skjutjärn.

Köp Samus-Amiibo med två vapenarmar för 7000 kronor

Tack, NintendolifeLoading next content