Svenska
Gamereactor
nyheter
Total War: Rome II

Kriga med spartaner i ny Total War-expansion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sega har låtit utannonsera en ny expansion till Total War: Rome II, nämligen Wrath of Sparta. Den kommer att släppas redan 16 december och utspelas 432 f.Kr. under det peloponnesiska kriget. Wrath of Sparta har en helt ny kampanj att spela igenom och är även den historiskt tidigaste delen av något Total War hittills.

I Wrath of Sparta ställs de legendariska krigarna från Sparta mot ett arrogant Athen och det gäller att säkra sin plats i det forngrekiska riket. Det är dock lättare sagt än gjort med mindre stadsstater som vill behålla sitt oberoende samt fientliga perser på andra sidan Egeiska havet som noga håller koll på sin arvfiende.

I expansionen får vi bekanta oss med ett återskapat historiskt Grekland, med dess tillhörande övärld och den joniska kusten - men även ett helt nytt tech-träd, nya enheter både på land och till sjöss, mastiga byggnadsverk och berömda grekiska hjältar. Dessutom får vi oss en inblick i grekisk historia tack vare fler ikoniska tävlingar och festivaler.

Total War: Rome II
Total War: Rome IITotal War: Rome II
Total War: Rome IITotal War: Rome II
Total War: Rome II

Relaterade texter

2
Ny kampanj på väg till Total War: Rome II

Ny kampanj på väg till Total War: Rome II

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sega och Creative Assembly har idag haft den goda smaken att presentera en helt ny kampanj till Total War: Rome II, hela fyra år efter att spelet ursprungligen släpptes....

1
Creative Assembly får kritik för DLC

Creative Assembly får kritik för DLC

NYHET. Skrivet av Patrik Andersson

Total War: Rome II har efter sin release kritiserats en del för problem med buggar och bristande AI. Nu kommer en ny våg av kritik som ifrågasätter hur nytt innehållet i...



Loading next content