Svenska
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

Nu kan du flytta dina Dark Souls-filer till Steamworks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det hårdkokta actionrollspelet Dark Souls från From Software släpptes till PC nio månader efter att det kom till konsol. Denna version fick undertiteln Prepare to Die Edition av uppenbara anledningar och blev tämligen populärt, trots att det använde sig av Games for Windows Live.

Men eftersom sistnämnda övergetts har utvecklarna nu tagit fram en lösning så du ska kunna föra över allt det du gjort till Steamworks istället. Uppdateringen finns ute redan nu och både sparfiler samt uppåsta achievements följer med när du för över data.

Det finns en tråd för ändamålet på Steam Community med instruktioner om hur du ska gå tillväga för att göra detta (vilket kan variera beroende på faktorer som när du köpte spelet). Några användare tycks dock ha stött på problem, men förhoppningsvis ska det gå smärtfritt att lösa.

Dark Souls

Relaterade texter

Dark SoulsScore

Dark Souls

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

From Software följer upp supersvåra Demon's Souls med ett ännu tuffare rollspel. Försäljningsargumentet är "dö och dö igen" och Elfving har undersökt hur underhållande det konceptet egentligen är...



Loading next content