Svenska
Gamereactor
nyheter
Fahrenheit

Fahrenheit Remastered avslöjat av Amazon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Som ni kanske minns ryktades det under förra veckan att Quantic Dreams äventyrsspel Fahrenheit skulle piffas till i en remake. Nu har det visat sig att det stämde - men inte genom ett officiellt utannonserande, utan via Amazon som nu lagt upp spelet för förhandsbokning. Och tydligen ska det släppas redan denna vecka till Steam.

HQ

Ett antal bilder har också publicerats och det framgår att denna version kommer vara ocensurerad. I originalet fanns sexscener som bedömdes vara olämpliga för folk under 18 år, och genom att censurera dessa kunde en 16-årsgräns uppnås. De brutala morden (vilka vi förmodar inte riskerar att fördärva folk på samma sätt) berördes lyckligtvis inte av åldersmärkningen. Vi kan även se fram emot stöd för handkontroll, HD-grafik och möjlighet att med ett knapptryck växla mellan ny och gammal grafik så man lätt ska kunna jämföra och se vad som förändrats.

Systemkrav:
Supported OS:   [Windows 8, Windows 7]
Processor:   Intel Core i3, AMD A10
RAM:   4 GB RAM
Hard Disk:   15 GB
Video Card:   Radeon HD 4450 / Geforce 8800 / HD 4400

Fahrenheit
FahrenheitFahrenheit
FahrenheitFahrenheitFahrenheitFahrenheit

Relaterade texter

FahrenheitScore

Fahrenheit

RECENSION. Skrivet av Bengt Lemne

Ett av årets mest efterlängtade spel är här. Håller Fahrenheit samma klass som vi hade hoppats och är det räddningen för äventyrsgenren?

Fahrenheit Remastered avslöjat av Amazon

Fahrenheit Remastered avslöjat av Amazon

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som ni kanske minns ryktades det under förra veckan att Quantic Dreams äventyrsspel Fahrenheit skulle piffas till i en remake. Nu har det visat sig att det stämde - men...

Rykte: Fahrenheit-remake under utveckling?

Rykte: Fahrenheit-remake under utveckling?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det ryktas att den klassiska titeln Fahrenheit (släpptes till PC, Playstation 2 och Xbox) kommer att få nytt liv i form av en remake. Uppgifterna passar för övrigt bra in...



Loading next content